Brunssilla Gumbostrand Konst & Formissa

Vain kuukausi sitten kävin tutustumassa Gumbostrand Konst & Formiin ja  nyt jo taas kirjoitan samasta kohteesta…. juu ei ole sponsoroitu mainos enkä ole saanut mitään lahjuksia. Ystäväni vain innostuivat, kun kuulivat kohteesta. Pitihän sinne brunssille lähteä. Eikä tarvinnut pettyä.

Maukas brunssi palkitsi kaikkia aistejaGumbostrand brunssi-2555

Olin varannut meille neljälle pöydän heti brunssiajan alkuun. Brunssipöytä oli houkutteleva ja valinnan varaa oli. Sitä täydennettiin koko brunssin ajan ja hyvin tuoreelta näytti brunssin ajan. Kaikki oli laitettu kauniisti esille. Ulkonäkö ei pettänyt, kun pääsi maistelemaan pöydän antimia.

Kaikki maistui maukkaalta. Varsinkin pöydän kananliha sai paljon kehuja eikä voi valittaa kalapuolestakaan. Lohisalaatin perunat olivat tiivitä ja hyviä. Pöydästä löytyi croissantteja ja paikan omaa näkkileipää tumman leivän ja maukkaan vaaleamman leivän lisäksi. Plussaa annan, että tarjolla oli haudutettua teetä. Makeaakin pöydästä löytyi. Hinta 24,90 EUR oli meistä kohdallaan. Sai syödä niin paljon kuin halusi eikä kukaan kätistellyt siirtymään pois. Likaiset astiat korjattiin nopeasti pöydistä.

Gumbostrand brunssi-2556

Suosittu brunssipaikka

Kiva oli huomata, että emme olleet suinkaan ainoat brunssin nauttijat, vaan paikan ovat löytäneet niin nuoremmat kuin vanhemmatkin ihmiset ja myös perheitä kävi syömässä. Oli pariskuntia ja oli ystäväporukoita.

Myymälä sai kehuja

Gumbostrand brunssi-2559

Ystäväni pitivät kovasti Gumbostrand Konst & Formin myymälästä. Valikoima oli laaja ja myynnissä oli vain laadukasta tavaraa. Palojn sellaista, jota ei välttämättä muualta saa. Ostoksia tehtiin. Myymälässä oli viikonlopun ajan Design-päivät. Taidenäyttelyn puolella oli tarjouspöytä, jossa myytiiin laatutavaraa 40 % alennuksella.

Kyllä me taidenäyttelykin käytiin katsomassa ja paikka sai myönteistä palautetta valoisuudellaan ja avaralla tilallaan. Siellä toisaan taideteokset pääsevät esille edukseen. No olihan siellä uusi Nuori taiteilija sitten edellisen käyntini. Nyt esittelyssä oli Tuuli Kerätär.

Siis voin hyvin suositella tätä kohdetta kaikille  ja tähän yhtyvät myös ystäväni! Enemmän kuvia näet https://www.facebook.com/media/set/?set=a.618097051572517.1073741846.118406638208230&type=3

Voit lukea ensimmäisestä käynnistäni Gumbostrand Konst & Formissa http://omamaamansikka.fi/gumbostrand-konst-form-elamyksia-kaikille-aisteille/

Gumbostrand brunssi-2561

Gumbostrand brunssi-2567

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *