Kartanomatkat ryhmämatka ympäri vuoden

Kartanomatkat on ryhmämatka, bussimatka, kulttuurimatka, seniorimatka, harrastematka, puutarhamatka, elämysmatka, laatumatka, kevätretki, kesäretki, syysretki, talviretki, marttamatka, pikkujoulumatka, luontoretki, kokousmatka, tykymatka ja paljon muuta. Kartanomatkojen kautta saatte mukavia kotimaan bussi- ja laivamatkoja. Kerää oma ryhmä ja lähde mukavalle ryhmämatkalle!

Kartanomatkojen yrittäjä Marjut Jokinen valittiin vuonna 2012 Mäntsälän Yrittäjänaiseksi. Marjut on Vuoden Salli 2012.

Kartanomatkat on erikoistunut ryhmille räätälöityihin matkapalveluihin. Matkat toteutetaan asiakkaiden omien toiveiden ja aikataulujen mukaisesti. Kaikki matkat ovat ammattitaidolla suunniteltuja. Pidätämme oikeuden mahdollisiin sisältömuutoksiin sivuilla tarjolla olevissa matkoissa. Kartanomatkat on viranomaisten hyväksymä virallinen matkanjärjestäjä ja -välittäjä (4784/02/MjMv). Kartanomatkojen yrittäjä Marjut Jokinen on myös näyttötutkintomestari.

 

KARTANOMATKOILLA ON SUOMEN LAAJIN KOTIMAAN RYHMÄMATKAVALIKOIMA

Kartanomatkoilla on tuotannossa yli 150 erilaista ryhmämatkaa. Kartanomatkat tarjoaa elämyksiä kartanoiden ja kulttuurikohteiden kiehtovaan maailmaan. Kartanomatkat on hyvin verkostoitunut. Yhteistyökumppaneita on kaikkialla Suomessa.

Voit lukea lyhyen tarinan Kartanomatkoista Mäntsälän Yrittäjänaisten facebook-sivuilta, jotka ovat kaikille avoimet.

MATKAT OMAA TUOTANTOA – AVAIMET KÄTEEN PERIAATTEELLA

Lähes kaikki matkat ovat matkoja, joita saatte vain Kartanomatkojen kautta! Kartanomatkojen kautta järjestyy koko paketti avaimet käteen – periaattella. Sivuillani oleviin matkapaketteihin ei sisälly bussikuljetuksia, mutta myös kuljetukset järjestyvät hyvien yhteistyökumppaneiden avulla Kartanomatkojen kautta.

Ryhmämatkailu on ympäristöystävällistä matkustusta. Kun matkailu tapahtuu ottamalla huomioon paikallinen ja kohteiden kulttuuri, matkailu toimii kulttuurin säilyttäjänä. Tämä on punainen lanka, joka säätelee Kartanomatkojen toimintaa ja jonka otan huomioon suunnitellessani matkoja Kartanomatkojen tarjontaan.

Kartanomatkat

  • suunnittelee erilaisia kokous- ja virkistys- sekä tykypäivänpaketteja yrityksille, yhdistyksille ja henkilökuntakerhoille
  • suunnittelee keskitetysti kaikki ryhmämatkapaketit, tekee varaukset ja hoitaa laskutuksen
  • tarjoaa matkailualan konsultointia ja luentopalveluita ehdoin, joista saatte lisätietoja p. 050 381 9203.
  • olen Näyttötutkintomestari ja tarjoan arviointipalveluita tutkintotilaisuuksissa
  • kuvapalvelu. Valokuvia on saatavissa erilaisiin julkaisuihin ja lehtiin erikseen sovittavilla ehdoilla. Kuvapankissani on laaja valikoima kohde- ja luontokuvia.

KARTANOMATKOILLA ON HYVÄT VERKOSTOT JA YHTEISTYÖKUMPPANIT

Kartanomatkat tuntee matkailualan yrittäjät ja tekee aktiivisesti yhteistyötä yrittäjien kanssa.
“Käyn tutustumassa itse kohteisiini ja varmistan, että myymäni kohteet ja retket vastaavat omia laatuvaatimuksiani. Tunnen palveluntarjoajat ja tutustumispaikat. Monissa kohteissa käyn vuosittain, ja seuraan myös asiakaskyselyiden avulla kohteita ja niiden saamia palautteita”, kertoo Kartanomatkojen yrittäjä Marjut Jokinen. Katso Matkakertomuksia.

Aloitin matkailublogin kirjoittamisen alkuvuodesta 2014. Lue omamaamansikka.fi. Tutustu myös Ajankohtaisiin Uutisiin.

Kartanomatkat löytyy myös Facebookista, jossa yrityksellä on omat sivut. Sivuilla on kuvia Kartanomatkojen kohteista ja tekemistäni matkoista. Sivut ovat kaikille avoimet eikä vaadi kirjautumista facebokiin.

KARTANOMATKAT ON VIRANOMAISTEN HYVÄKSYMÄ

Kartanomatkat on viranomaisten hyväksymä matkanjärjestäjä ja Suomen Matkatoimistoalan liiton, SMALin jäsen. Kartanomatkat on Kuluttajaviraston rekisteröimä matkanjärjestäjä.