Markkinointia Suoma-tuotetoreilla ja vierailu Tertin kartanossa

Comma Group Oy järjestää Suoma-tuotetoreja vuosittain. Keväällä kevätkiertue, jonka aikana matkailupalvelujen tuottajat ja alueet esittelevät palveluitaan ja kohteitaan ennakkoon tapahtumaan kutsutuille yhdistysten ja yritysten edustajille.

Alkusyksystä on syyskiertue, joka järjestetään samalla sabluunalla. Tapahtumapaikkakunnat vaihtelevat, mutta Helsinki on mukana aina ja aika vakiopaikkakuntia ovat olleet myös Turku ja Tampere. Pienemmillä paikkakunnilla on hankaluutena kävijöiden saaminen tapahtumaan. Joskus sitä miettii, että onko jo liikaa näitä messuja ja muita markkinontitapahtumia, että eikö niillä ole enää sellaista vetovoimaa kuin aikaisempina vuosina? Monet alueet, kun järjestävät myös omia markkinointitilaisuuksia. Löytävätkö yhdistysten retkivastaavat netistä jo helposti tarvitsemansa tiedot?

Tämän vuoden kevätkiertueen paikkakuntia olivat: Turku, Tampere ja Mikkeli. Me jätimme väliin Turun, mutta olimme mukana Tampereella ja Mikkelissä.

Kun Mikkelissä nyt olin, niin kävin samalla tutustumassa ja päivittämässä omat tietoni Tertin kartanon suhteen. Perinteikäs kartano, jolla tuntuu olevan kovasti ystäviä. Itse musitan kartanon jo 1970-luvulta, kun sitä olen ensimmäisen kerran varannut asiakkailleni, joten pitkät on perinteet.

 

 

Lue enemmän Markkinointi Suoma-tuotetorilla ja vierailu Tertin kartanossa

 

.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *