Työhyvinvoinnin kannustepalkinto Kartanomatkoille

Työhyvinvoinnin kannustepalkinto Kartanomatkoille


Marraskuu 2007

Hanke alkoi Mäntsälässä vuonna 2004. Projektin tavoitteena on mm. kehittää yrittäjän omaa työ- ja toimintakykyä, yrityksiä ja niiden toimintatapoja.

Palkintotilaisuus Mäntsälän kunnantalolla

”Tilaisuuden kutsussa luki työhyvinvointi kannatti ja siihen voin itse hyvin yhtyä”; totesi Marjut Jokinen Mäntsälän kunnantalolla järjestetyssä palkintotilaisuudessa.

Marjut Jokisen kiitokset

”Haluan kiittää Mäntsälän Yrityskehitystä, että tällainen projekti Mäntsälään saatiin meidän pienten yritysten hyödyksi ja avuksi.

Monica Sulopuisto yrittäjien tukena

Erityisesti kiitän projektipäällikkö Monica Sulopuistoa, joka oli yrittäjien tukena ja apuna. Hän vei asioita eteenpäin ja neuvoi mistä apua ja tietoa asioista löytyy.

Kun tekee töitä yksin, ei ehdi kiinnittämään itseensä huomiota. Työt ja määräajat määräävät työtahdin. Työhyvinvointi on erittäin tärkeä pienissä yrityksissä. Yhden ihmisen yrityksessä töitä tehdään aivan yksin. Yrittäjän uupuminen ei ole vain tämän yrityksen ongelma, sillä yritys voi olla yksi rengas pitkässä ketjussa. Yhden renkaan puuttuminen hankaloittaa koko ketjun toimintaa ja näin yrittäjän uupuminen heijastuu paljon laajemmalle alueelle”, totesi Marjut Jokinen.