Uudistettu paketti Hämeenlinnaan

Hämeenlinnaan, tuohon viehättäväään pikkukaupunkiin, kannattaa tutustua useammankin kerran. Kaupunki tarjoaa matkailijalle aina uusia elämyksiä. Hämeenlinna pähkinäkuoressa on uudistettu Kartanomatkojen koko päivän opastettu matka.

Olen koonnut siihen omasta mielestäni kaupungin kivat kohteet, mutta räätälöin sitä mielelläni juuri Sinun ryhmälle paremmin sopivaksi.

Moni sanoo, että on jo käynyt Aulangolla, mutta oletko kuullut kaikki Aulangon mielenkiintoiset tarinat? Niin usea sanoo matkan jälkeen, että tuotakaan en tiennyt. Oppaalla on paljon tarinoita puiston luojasta Hugo Standerskiöldistä.  Maittavat kahvit ison korvapuustin kera on kiva päätös Hämeenlinna-päivälle.

 

Hämeenlinnassa on auennut muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen Vankila eli entinen Vankilamuseo. Musoevirasto on ehostanut Vankilan näyttelyä ja on nykyisin vastuussa museon aukipidosta. Ehkpä haluatte vierailla siellä? Olisiko Taidemuseossa mielenkiintoinen näyttely? Upea Kotimaan kasvot näyttely on esillä Taidemuseossa 16.2.2020 asti.

Tai tuoko Sibelius teidät Hämeenlinnaan? Haluatteko tutustua hänen syntymäkotiin? Haluatteko kuulla maineikkaasta Wetterhoffin toiminnasta? Heidän oma edustaja tulee mielellään kertomaan ryhmälle heistä ja tuotteista.

Itse kävin jälleen päivittämässä Hämeenlinna tietoutta ja vierailin mm. Vankilassa ja kävin katsomassa Taidemuseon näyttelyt. Minäkin nautin lähtökahvit Tornikahvilassa ja suumakeana lähdin kotimatkalle. Hämeenlinna ei pettänyt tälläkään kerralla.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *