Valoisaa vuotta 2021

Kovin erikoinen vuosi 2020 on kohta takanapäin. Convid-19 pandemia sekoitti koko maailman. Matkailu pysähtyi. Alkuvuoden kiireet olivat lupailleet vilkasta matkakevättä ja-syksyä, mutta toisin kävi. Maaliskuun puolessavälissä varauskalenteri rupesi tyhjentymään. Optimistisimmat siirsivät kevääksi aiotut matkat syksyyn, mutta valitettavasti suurin osa niistäkin jäi toteutumatta.

Kartanomatkat koki vielä toisenkin takaiskun, kun rakennuksessa, jossa yrityksellä on ollut toimisto jo 19 vuoden ajan, syttyi tulipalo. Kartanomatkojen viereinen liiketila tuhoutui täysin ja omakin toimistoni kärsi mittavia vahinkoja – toimintaa ei voinut tiloissa enää jatkaa. Vuokrasopimukset irtisanottiin, mutta Kartanomatkojen toiminta jatkuu – nyt kotitoimistosta.

Nyt on valoa tulevaisuudessa, kun rokotukset on aloitettu. Toivotaan, että voimme vähitellen taas tavata ystäviä ja matkustella hyvässä seurassa. Kartanomatkat järjestää yhdessä hyvien yhteistyökumppaneiden kanssa edelleen teille mukavia ryhmämatkoja, kun haluatte lähteä tutustumaan Suomen upeisiin matkakohteisiin. Kartanomatkat toivottaa teille kaikille valoisampaa vuotta 2021. Pysykää terveinä.

Turku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *